iQdrive Oldenzaal

iQdrive | Rijschool Oldenzaal

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Start deze week bij iQdrive Oldenzaal!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 20 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Oldenzaal. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

De lessen in Oldenzaal worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Oldenzaal, dus ook in plaatsen als De Essen, De Lutte of Losser. In Enschede, Hengelo en Almelo rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Oldenzaal over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Oldenzaal dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Jelte uit Oldenzaal: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

Alle pluspunten opgesomd:

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in Oldenzaal? Dan word je thuis opgehaald.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Laat je gegevens achter. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles