iQdrive Oldenzaal

iQdrive | Rijschool Oldenzaal

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Start deze week bij iQdrive Oldenzaal!

iQdrive overhandigde In 2018 aan 20 jongeren hun rijbewijs in Oldenzaal. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Oldenzaal en omstreken.

Onze rijinstructeur in Oldenzaal heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Vanuit Oldenzaal verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als De Essen, De Lutte en Losser. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Enschede, Hengelo en Almelo. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Oldenzaal over iQdrive: "Er zijn 1001 rijscholen in Nederland, maar toch adviseer ik iQdrive. Niet alleen krijg je in Oldenzaal de allerleukste rij-instructeur als je voor iQdrive kiest - *knipoog* - maar daarnaast heeft iQdrive fijne pakketten. Je betaalt nooit meer dan het pakket en je hebt 100% slagingsgarantie."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Oldenzaal, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Rosalie uit Oldenzaal: "Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar... rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Wij halen je thuis in Oldenzaal op (en brengen je thuis).
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Wil jij lessen in Oldenzaal en omgeving? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles