Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Oisterwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Oisterwijk

Als je in Oisterwijk woont, is het logisch dat je graag je rijbewijs haalt bij een rijschool die ook in Oisterwijk lest. In dit geval is iQdrive een uitstekende keuze. Wij stellen jou centraal en spannen ons in om jou je rijbewijs te laten halen. Wij zijn erg overtuigd van ons eigen kunnen, en daarom bieden wij het herexamen gratis aan. Uiteraard gaan we ervoor dat jij in één keer slaagt, maar dit lukt niet iedereen.

Leren rijden in Oisterwijk

Als je kiest voor rijschool iQdrive, dan kies je voor een rijschool die je alle kneepjes van het vak leert. Wij zorgen ervoor dat je leert rijden in en buiten de bebouwde kom, op en rondom de snelweg en dat je de speciale verrichtingen tot in de puntjes leert te beheersen. Onze instructeurs monitoren jouw voortgang en geven je handige tips om nog beter auto te leren rijden.

Rijschool met lespakketten op maat

Bij veel rijscholen ben je gebonden aan vaste lespakketten. Dat is bij iQdrive niet het geval. Je bepaalt bij ons zelf hoeveel rijlessen je wilt volgen, of dat er nu 34 zijn of 43. Het is overigens ook mogelijk om binnen vijf, acht, elf of dertien dagen je rijbewijs te halen. Vind je dit te snel gaan, dan kun je ook voor de compacte rijopleiding gaan. Deze duurt tussen de vier à acht weken. Maar ook hier geldt: jij bepaalt het tempo. Wil je langer dan acht weken lessen volgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Bekijk onze lespakketten.

Kies voor onze rijschool in Oisterwijk

Een bijkomend voordeel van iQdrive is dat wij geen lange wachttijden hanteren. Je kunt bij ons bij wijze van spreken vandaag nog starten met lessen. Kies voor onze gratis proefles en onze instructeur komt jou thuis ophalen. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles