iQdrive Oisterwijk

iQdrive | Rijschool Oisterwijk

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Schrijf je vandaag nog in voor een proefrijles bij iQdrive Oisterwijk!

40 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Oisterwijk zo snel mogelijk aan een roze pasje. Vanuit Oisterwijk verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Moergestel, Haaren en Berkel-Enschot. In Tilburg, Boxtel en Waalwijk rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Oisterwijk over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Oisterwijk kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Esm uit Oisterwijk: "Er zijn veel verschillende rijscholen. Bij drie rijscholen heb ik een proefles afgenomen. Met mijn instructeur was er direct een klik. Bedankt voor de fijne tijd."

6 keiharde feiten:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in Oisterwijk? Dan word je thuis opgehaald.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-instructeurs luisteren naar jouw wensen en denken mee.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Oisterwijk voor jou reserveren? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles