iQdrive Oegstgeest

iQdrive | Rijschool Oegstgeest

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Kies voor iQdrive in Oegstgeest, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Vorig jaar slaagden 50 leerlingen in Oegstgeest in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Oegstgeest. Onze rij-instructeur komt overal: Oegstgeest, Rijnsburg, Warmond en Voorhout. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Leiden, Katwijk en Sassenheim. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Oegstgeest over iQdrive: "Onlangs is mijn honderdste kandidaat uit Oegstgeest geslaagd voor zijn rijbewijs. Ja, ik houd dit aantal bij, haha. Dat geeft een kick. Iedere dag sta ik vrolijk op, wetende dat ik meer mensen ga helpen om hun rijbewijs te halen."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Oegstgeest die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Noortje uit Oegstgeest: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

Veilig op weg in Oegstgeest dankzij iQdrive

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Oegstgeest? We halen je thuis op!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles