iQdrive Oegstgeest

iQdrive | Rijschool Oegstgeest

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Bij iQdrive in Oegstgeest haal je gegarandeerd je rijbewijs.

2018 behaalden 50 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! Dankzij deze fantastische leerlingen haalden we vorig jaar een hoog slagingspercentage in Oegstgeest en omgeving.

Onze instructeur in Oegstgeest helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt tevens in de regio van Oegstgeest en doet daarbij plaatsen aan als Rijnsburg, Warmond of Voorhout. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Leiden, Katwijk en Sassenheim.

Onze rijinstructeur in Oegstgeest over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Oegstgeest en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive."

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Jet uit Oegstgeest: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Oegstgeest? We halen je thuis op!
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Het laagste uurtarief van Oegstgeest!
  • Start direct met lessen in Oegstgeest. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Oegstgeest en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles