Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Nunspeet

Home > Rijschool locaties > Rijschool Nunspeet

Op zoek naar de beste rijschool? iQdrive is actief in Nunspeet.

In 2018 ontvingen 20 jongens en meiden hun roze pasje in Nunspeet. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Nunspeet. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Nunspeet, want wij hebben daar een eigen instructeur. Woon je in Putten, Drie of Staverden? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in ElspeetBiddinghuizen of Harderwijk.

Onze rijinstructeur in Nunspeet over iQdrive: “Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook.”

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Nunspeet. Panzer uit Nunspeet: “Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Nunspeet te kiezen!

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Nunspeet en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles