iQdrive Nunspeet

iQdrive | Rijschool Nunspeet

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Nunspeet!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

Er gingen ruim 20 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Nunspeet. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Nunspeet. Woon je in Putten, Drie of Staverden? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Wil je rijlessen volgen in Elspeet, Biddinghuizen of Harderwijk, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Nunspeet over iQdrive: "Kan je echt niet wachten om zelfstandig te rijden? Bij iQdrive kun je met het IQ spoedpakket in 5 dagen je rijbewijs halen. Go, go, go!"

Oud-leerlingen verspreiden in Nunspeet en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Saar uit Nunspeet: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

Ook dit is rijschool iQdrive Nunspeet:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in Nunspeet? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Nunspeet!
  • Hoog slagingspercentage in Nunspeet.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Nunspeet voor jou reserveren? Laat je gegevens achter. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles