iQdrive Nunspeet

iQdrive | Rijschool Nunspeet

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Nunspeet!

2018 was iQdrive goed voor 20 extra weggebruikers! De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in Nunspeet en omstreken.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Nunspeet? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Niet alleen inwoners uit Nunspeet, maar ook mensen uit Putten, Drie of Staverden haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Elspeet, Biddinghuizen en Harderwijk rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Nunspeet over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Auke uit Nunspeet: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

Veilig op weg in Nunspeet dankzij iQdrive

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles