iQdrive Noordwolde

iQdrive | Rijschool Noordwolde

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Noordwolde!

2018 liet iQdrive zo'n 100 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Noordwolde 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Noordwolde en omgeving.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Noordwolde. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Noordwolde ook in Vledderveen, Wilhelminaoord en Frederiksoord. In Wolvega, Steenwijk en Heerenveen rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Noordwolde over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Noordwolde dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Marrit uit Noordwolde: "Ik kende iQdrive voor de tijd niet, maar ik geef een dikke plus aan mijn instructeur. Na het invullen van het proefrijlesformulier op de website kreeg ik vrij snel een belletje. Ik kon diezelfde week nog starten. Super geregeld!"

Veilig op weg in Noordwolde dankzij iQdrive

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Noordwolde voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles