iQdrive Noordwolde

iQdrive | Rijschool Noordwolde

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? In Noordwolde is iQdrive natuurlijk van de partij!

Er gingen ruim 100 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Noordwolde. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze rijinstructeur in Noordwolde heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Noordwolde, dus ook in plaatsen als Vledderveen, Wilhelminaoord of Frederiksoord. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Wolvega, Steenwijk en Heerenveen.

Onze rijinstructeur in Noordwolde over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Liam uit Noordwolde: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Onze rijinstructeur uit Noordwolde haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles