iQdrive Noordwolde

iQdrive | Rijschool Noordwolde

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? In Noordwolde is iQdrive al jaren de nummer 1 rijschool.

Ieder jaar slagen ongeveer 100 leerlingen in Noordwolde. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Noordwolde, want wij hebben daar een eigen instructeur. Niet alleen inwoners uit Noordwolde, maar ook mensen uit Vledderveen, Wilhelminaoord of Frederiksoord haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In omliggende plaatsen zoals Wolvega, Steenwijk en Heerenveen hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Noordwolde over iQdrive: “Benieuwd in hoeveel lessen jij je rijbewijs kunt behalen? Tijdens de eerste les - de proefles - kijken we samen hoe goed het al gaat. Hebben we een klik? (wat ik natuurlijk wel verwacht :-)) Dan spreken we de hoeveelheid lessen af voor je lespakket. Heb je nog andere vragen? Ik beantwoord ze allemaal!”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Noordwolde. Ties uit Noordwolde: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Noordwolde en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles