Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Noordwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Noordwijk

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? In Noordwijk is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo’n 40 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Noordwijk van 70 procent!

iQdrive Noordwijk selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt in een straal van 10 km om Noordwijk, dus ook in plaatsen als Noordwijkerhout, Voorhout of Lisse. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als KatwijkSassenheim en Oegstgeest.

Onze rijinstructeur in Noordwijk over iQdrive: “Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. van Buseck uit Noordwijk: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Waarom rijschool iQdrive Noordwijk?

 • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
 • Je wordt thuis opgehaald in Noordwijk!
 • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Noordwijk en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles