iQdrive Noordwijk

iQdrive | Rijschool Noordwijk

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Noordwijk: rijschool iQdrive.

In Noordwijk hebben we in 2018 ongeveer 40 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Noordwijk, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Noordwijk, dus ook in plaatsen als Noordwijkerhout, Voorhout of Lisse. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Katwijk, Sassenheim en Oegstgeest.

Onze rijinstructeur in Noordwijk over iQdrive: "Woon jij in Noordwijk? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Noordwijk laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

Oud-leerlingen in Noordwijk hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Lorenzo uit Noordwijk: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Wij zijn de beste rijschool in Noordwijk

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Start direct met lessen in Noordwijk. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.


Klaar om te starten met lessen in Noordwijk? Laat wat van je horen! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles