Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Nijverdal

Home > Rijschool locaties > Rijschool Nijverdal

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Nijverdal. Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Nijverdal!

In 2018 hielpen we 20 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Nijverdal. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Nijverdal. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Nijverdal. Hij rijdt overigens niet alleen in Nijverdal, maar ook in Hellendoorn, Hulsen en Hexel. In RijssenHolten en Almelo rijden collega’s.

Onze rijinstructeur in Nijverdal over iQdrive: “De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij iQdrive maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel.”

Onze iQdrive-instructeur in Nijverdal is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! van Belle uit Nijverdal: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

De kwaliteit van iQdrive in Nijverdal

 • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • De laagste prijs per rijles in Nijverdal.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles