iQdrive Nijverdal

iQdrive | Rijschool Nijverdal

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Nijverdal!

2018 was iQdrive goed voor 20 extra weggebruikers! Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Nijverdal 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Nijverdal en omgeving.

Onze instructeur in Nijverdal helpt jou het beste uit jezelf te halen! Overigens lest hij naast Nijverdal ook in naburige plaatsen als Hellendoorn, Hulsen en Hexel. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Rijssen, Holten en Almelo.

Onze rijinstructeur in Nijverdal over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Nijverdal zijn velen te spreken. Senn uit Nijverdal: "Op 17,5-jarige leeftijd ben ik al gestarten met lessen bij mijn instructeur in Nijverdal. Ik was exact 18 jaar toen ik mijn rijbewijs ophaalde bij het gemeentehuis. Apetrots was ik! En nog steeds."

Wij zijn de beste rijschool in Nijverdal

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles