iQdrive Nijverdal

iQdrive | Rijschool Nijverdal

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Nijverdal!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

In Nijverdal hebben we in 2018 ongeveer 20 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Nijverdal is het werkgebied van onze instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Nijverdal, Hellendoorn, Hulsen en Hexel. In omliggende plaatsen zoals Rijssen, Holten en Almelo hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Nijverdal over iQdrive: "Een eerste stap maken om je rijbewijs te halen. Daar is lef voor nodig. Ik zou het super vinden als ik jou mag helpen met het behalen van het roze pasje."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Lisa uit Nijverdal: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Nijverdal te kiezen!

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Start direct met lessen in Nijverdal. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Laat wat van je horen! Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles