Rijschool Nijmegen | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Kies voor iQdrive in Nijmegen, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

2018 liet iQdrive zo'n 70 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Nijmegen. Woon je in Groenlanden, Tiengeboden of Weurt? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Elst, Cuijk en Arnhem behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Nijmegen over iQdrive: "Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer."

De instructeur in Nijmegen weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Marit uit Nijmegen: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de uithoek van Nijmegen, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Nijmegen.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Klaar om te starten met lessen in Nijmegen? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles