Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Nijkerk

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Nijkerk

Al geruime tijd is iQdrive één van de snelstgroeiende rijscholen in Nederland. Dankzij onze hoge kwaliteit rijlessen hebben wij een hoog slagingspercentage. We rijden momenteel in West- en Midden-Nederland, waaronder ook in Nijkerk.

Wil je rijlessen volgen in Nijkerk, dan ben je aan het juiste adres bij rijschool iQdrive. Wij leren je alle aspecten van het autorijden op jouw tempo aan, zodat je gerust en zelfverzekerd je rijexamen in één keer kunt halen. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan betaalt iQdrive jouw herexamen.

Gratis proefles in Nijkerk

Kies je voor rijlessen bij iQdrive, dan krijg je van ons je eerste rijles gratis. Wij kijken dan hoe jij rijdt en kunnen dankzij onze ervaring inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. Uiteindelijk bepaal je zelf hoeveel lessen je nodig hebt. Krijg je van ons het advies om 35 lessen te volgen, maar denk jij dat je het wel afkunt met 30 lessen of dat je juist 40 lessen nodig hebt, dan kan dat allemaal.

Rijschool iQdrive laat jou slagen

Wij zijn zeker van ons eigen kunnen, en daarom bieden wij jou een gratis herexamen aan als je niet slaagt. Daarnaast krijg je bij ons vele andere extra’s, zoals een gratis tussentijdse toets en gratis theoriecursus. Vraag vandaag nog je gratis proefrijles aan in het formulier of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles