Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Nieuwerkerk Aan Den IJssel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Nieuwerkerk Aan Den IJssel

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Nieuwerkerk-aan-den-ijssel!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 5 laat afrijden én slagen in Nieuwerkerk-aan-den-ijssel. Gun jezelf alleen de beste rijschool! iQdrive heeft een doorsnee succespercentage van 70 procent.

Onze rijinstructeur in Nieuwerkerk-aan-den-ijssel heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Vanuit Nieuwerkerk-aan-den-ijssel verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Nieuwerkerk aan den IJssel, Kortenoord en Groeneweg. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Capelle aan den IJsselBleiswijk of Krimpen aan den IJssel.

Onze rijinstructeur in Nieuwerkerk-aan-den-ijssel over iQdrive: “Als één van de 250 instructeurs heb ik genoeg collega’s om mee te sparren. We delen graag met elkaar onze tegenslagen, maar vooral onze succesverhalen. Ben jij mijn nieuwe succesverhaal?”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Drayer uit Nieuwerkerk-aan-den-ijssel: “Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
 • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Nieuwerkerk-aan-den-ijssel!
 • Start direct met lessen in Nieuwerkerk-aan-den-ijssel. Je hoeft niet te wachten.
 • Onze rij-instructeurs zijn pro-actief en zorgen ervoor dat jij snel jouw rijbewijs haalt.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Vul het formulier in. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles