iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel

Rijschool Nieuwerkerk Aan Den IJssel | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel!

In 2018 kregen maar liefst 50 jongvolwassenen hun rijbewijs in Nieuwerkerk Aan Den IJssel. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Nieuwerkerk Aan Den IJssel zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens niet alleen in Nieuwerkerk Aan Den IJssel, maar ook in Nieuwerkerk aan den IJssel, Kortenoord en Groeneweg. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Nieuwerkerk Aan Den IJssel meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Capelle aan den IJssel, Bleiswijk en Krimpen aan den IJssel.

Onze rijinstructeur in Nieuwerkerk Aan Den IJssel over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Bo uit Nieuwerkerk Aan Den IJssel: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Ook dit is rijschool iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel:

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Nieuwerkerk Aan Den IJssel geen punt!
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles