iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel

Rijschool Nieuwerkerk Aan Den IJssel | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Wij van iQdrive Nieuwerkerk Aan Den IJssel helpen je graag zo snel mogelijk op weg!

Wist je dat in 2018 maar liefst 50 leerlingen slaagden in Nieuwerkerk Aan Den IJssel en omliggende dorpen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze instructeur in Nieuwerkerk Aan Den IJssel helpt jou het beste uit jezelf te halen! Hij rijdt tevens in de regio van Nieuwerkerk Aan Den IJssel en doet daarbij plaatsen aan als Nieuwerkerk aan den IJssel, Kortenoord of Groeneweg. Wil je rijlessen volgen in Capelle aan den IJssel, Bleiswijk of Krimpen aan den IJssel, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Nieuwerkerk Aan Den IJssel over iQdrive: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Nieuwerkerk Aan Den IJssel, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Ids uit Nieuwerkerk Aan Den IJssel: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Ga jij voor goud?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Nieuwerkerk Aan Den IJssel? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles