Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool in Nieuwegein

Home > Rijschool locaties > Rijschool in Nieuwegein

Niet meer afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, nooit meer nat worden op de fiets en gaan en staan waar je wilt. Je rijbewijs halen heeft vele voordelen. Wanneer je in Nieuwegein je rijbewijs wilt halen, ben je bij IQdrive aan het juiste adres. Bij onze rijschool in Nieuwegein kun je direct starten met lessen!

Waarom IQdrive als rijschool in Nieuwegein?

IQdrive is een unieke rijschool in Nieuwegein. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen. Het belangrijkste is dat jij centraal staat en alles op jouw wordt afgestemd. Geen standaard lespakketten, maar persoonlijk afgestemd op jou. Daarnaast heb je ook een vaste instructeur. Dit geeft jou een vertrouwd gevoel en aan de andere kant kan je rijinstructeur de voortgang goed in de gaten houden.

Bovendien weet je bij onze rijschool in Nieuwegein waar je aan toe bent. Je kunt zelf berekenen hoeveel het ongeveer gaat kosten. Dit kan door het aantal lessen in te vullen in het roze rondje rechts boven op de pagina.

Schrijf je in bij onze rijschool in Nieuwegein!

Wil jij ook binnen korte tijd zelf kunnen gaan en staan waar je wilt? Schrijf je dan in bij onze rijschool in Nieuwegein. Hier haal je snel rijbewijs en betaal je alleen voor je rijlessen! Wil je meer informatie over IQdrive of over onze rijschool in Nieuwegein? Neem gerus contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles