iQdrive | Rijschool Nieuwegein

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Nieuwegein.

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 40 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Nieuwegein. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rijlessen in Nieuwegein worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Nieuwegein, dus ook in plaatsen als IJsselstein, Strijkviertel of Vianen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als IJsselstein, Utrecht en Lopik.

Onze rijinstructeur in Nieuwegein over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Nieuwegein dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Jill uit Nieuwegein: “Zojuist heb ik een nieuwe auto gekocht, die ik aan al mijn familie en vrienden heb geshowd. Doordat de kosten voor mijn rijbewijs bij iQdrive meevielen, kon ik direct een tweedehands auto aanschaffen.”

Ook dit is rijschool iQdrive Nieuwegein:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Het laagste uurtarief van Nieuwegein!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Nieuwegein en omgeving? Laat je gegevens achter. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles