iQdrive | Rijschool Nieuw-Vennep

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Stap in de lesauto bij iQdrive Nieuw-Vennep!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 90 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Nieuw-Vennep en omstreken.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Nieuw-Vennep, krijgt een eigen instructeur. Ook wanneer je in Beinsdorp, Lisserbroek of Arnoud woont, komt hij je thuis ophalen. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Hillegom, Hoofddorp of Leimuiden.

Onze rijinstructeur in Nieuw-Vennep over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Xavi uit Beinsdorp: "Ik kom niet uit Nieuw-Vennep, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Ook dit is rijschool iQdrive Nieuw-Vennep:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Nieuw-Vennep? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles