Rijschool Nieuw-Vennep | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? Rijschool iQdrive helpt jou in Nieuw-Vennep veilig en snel op weg.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 90 jongeren hun rijbewijs! Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Nieuw-Vennep 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Nieuw-Vennep en omgeving.

iQdrive Nieuw-Vennep selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Niet alleen inwoners uit Nieuw-Vennep, maar ook mensen uit Beinsdorp, Lisserbroek of Arnoud haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Hillegom, Hoofddorp en Leimuiden zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Nieuw-Vennep over iQdrive: “iQdrive is werkelijk anders dan andere rijscholen waar ik heb gewerkt. Er is hier veel meer ruimte voor fouten en veel minder druk op slagen, zowel voor de instructeurs als pupillen."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Nieuw-Vennep zit zelfs op een 9,3! Nina uit Beinsdorp: "Ik kom niet uit Nieuw-Vennep, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Waarom rijschool iQdrive Nieuw-Vennep?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Start direct met lessen in Nieuw-Vennep. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles