iQdrive | Rijschool Nieuw-Vennep

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. iQdrive is actief in Nieuw-Vennep.

2018 behaalden 90 coureurs in spé dat felbegeerde roze papiertje! 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Nieuw-Vennep en omstreken.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Nieuw-Vennep zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens niet alleen in Nieuw-Vennep, maar ook in Beinsdorp, Lisserbroek en Arnoud. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Hillegom, Hoofddorp en Leimuiden. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Nieuw-Vennep over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Nieuw-Vennep dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Mare uit Nieuw-Vennep: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Nieuw-Vennep geen punt!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Nieuw-Vennep? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

172 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles