Rijschool Nieuw-Vennep | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Nieuw-Vennep. Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Nieuw-Vennep!

90 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

iQdrive Nieuw-Vennep selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Hij rijdt overigens niet alleen in Nieuw-Vennep, maar ook in Beinsdorp, Lisserbroek en Arnoud. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Hillegom, Hoofddorp of Leimuiden.

Onze rijinstructeur in Nieuw-Vennep over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Nieuw-Vennep."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in Nieuw-Vennep uitblinkt met een percentage van 100%! Adriaan uit Nieuw-Vennep: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Onze rijinstructeur uit Nieuw-Vennep haalt je bij iedere les op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Nieuw-Vennep en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles