Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Naaldwijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Naaldwijk

Op zoek naar de beste rijschool? iQdrive rijdt ook in Naaldwijk!

Vorig jaar slaagden 70 leerlingen in Naaldwijk in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Naaldwijk. Onze rij-instructeur komt overal: Naaldwijk, Honselersdijk, Rolpaal en Baakwoning. In KwintsheulMonster en Hoek van Holland rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Naaldwijk over iQdrive: “Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Naaldwijk zit zelfs op een 9,3! Sweenen uit Naaldwijk: “Ik had niet zo’n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of ’s avonds te lessen.
 • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.

Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Naaldwijk? Laat je gegevens achter. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles