iQdrive Naaldwijk

Rijschool Naaldwijk | iQdrive

Wil jij straks in je eigen auto van Naaldwijk naar Kwintsheul of Honselersdijk cruisen? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Naaldwijk: rijschool iQdrive.

Naaldwijk en omstreken heeft er in 2018 zo'n 70 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Onze instructeur rijdt in Naaldwijk. Vanuit Naaldwijk verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Honselersdijk, Rolpaal en Baakwoning. Wil je rijlessen volgen in Kwintsheul, Monster of Hoek van Holland, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Naaldwijk over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Leerlingen van iQdrive in Naaldwijk raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Nikki uit Naaldwijk: "Eindelijk mijn rijbewijs! Nou ja, eindelijk... Met iQdrive had ik mijn papiertje binnen no time!"

Veilig op weg in Naaldwijk dankzij iQdrive

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Naaldwijk!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Naaldwijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Wil jij lessen in Naaldwijk en omgeving? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles