iQdrive Naaldwijk

iQdrive | Rijschool Naaldwijk

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Naaldwijk.

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 70 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Naaldwijk.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Naaldwijk, want wij hebben daar een eigen instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Naaldwijk en doet daarbij plaatsen aan als Honselersdijk, Rolpaal of Baakwoning. In Kwintsheul, Monster en Hoek van Holland rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Naaldwijk over iQdrive: "Bij veel jongeren heerst een prestatiedruk om in zo min mogelijk lessen het rijbewijs te halen. Dit geldt vooral in Naaldwijk, waar jongeren deel uitmaken van vriendengroepen. Ik probeer studenten zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Rijden moet leuk zijn!"

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Naaldwijk. Lola uit Naaldwijk: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

Ook dit is rijschool iQdrive Naaldwijk:

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles