iQdrive Muiden

Rijschool Muiden | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Muiden!

2018 liet iQdrive zo'n 30 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Muiden.

iQdrive Muiden geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij rijdt overigens niet alleen in Muiden, maar ook in Weesp, Muiderberg en Nigtevecht. In Diemen, Bussum en Amsterdam rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Muiden over iQdrive: “Houd je van stroopwafels? Ik wel! Per week gaan er zeker twee pakken door heen. Natuurlijk ben ik bereid om mijn stroopwafels met je te delen tijdens de rijles. Maar alleen als je in één keer foutloos kunt inparkeren uiteraard, haha.”

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Liam uit Muiden: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de uithoek van Muiden, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Muiden en omgeving? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles