iQdrive Muiden

iQdrive | Rijschool Muiden

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Muiden!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 3 laat afrijden én slagen in Muiden. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

De lessen in Muiden worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt overigens ook in Weesp, Muiderberg en Nigtevecht. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Diemen, Bussum of Amsterdam.

Onze rijinstructeur in Muiden over iQdrive: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Lara uit Muiden: "Mijn twee jaar oudere zus heeft in totaal 70 lessen afgenomen bij een andere rijschool. Dat wilde ik niet. Ik had daar ook het geld niet voor. In mijn zoektocht op iQdrive gestuit en ja hoor: na 24 lessen mijn rijbewijs in de pocket. Toppie!"

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in Muiden? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Muiden!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Klaar om te starten met lessen in Muiden? Vul het formulier in. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles