Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Monster en Poeldijk

Home > Rijschool locaties > Rijschool Monster en Poeldijk

IQdrive is als rijschool actief door heel Nederland. Woon jij in Monster, Naaldwijk of ’s Gravenzande en ben je op zoek naar een rijschool? Dan kun je bij ons voordelig rijlessen volgen.

Tijdens de rijlessen wordt je thuis opgehaald. Natuurlijk is het ook mogelijk om je van school of je werk op te halen. De nadruk in de eerste autorijlessen door Monster ligt op het onder de knie krijgen van de basis van het autorijden. Later tijdens de rijlessen ga je onder andere rijden op de snelweg en ga je naar drukkere steden, zoals Delft. Hier leren wij je bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen zoals fileparkeren en straatje keren.

Rijschool Poeldijk

Ook in Poeldijk bieden wij rijlessen aan. De rijlessen in Poeldijk worden aangeboden in de vorm van een lespakket. Dit lespakket wordt volledig op jou afgestemd. Het voordeel hiervan is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Je betaalt één vaste prijs en zelfs als je herexamens moet doen, kost dat je geen cent extra.

Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen! Weet je al zeker dat je wilt beginnen met lessen? Vraag dan rechts een gratis proefles aan!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles