iQdrive Monster

Rijschool Monster | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Monster. iQdrive is actief in Monster.

In 2018 ontvingen 10 jongens en meiden hun roze pasje in Monster. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

iQdrive Monster selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Ook wanneer je in 's-Gravenzande, Poeldijk of Mariëndijk woont, komt hij je thuis ophalen. In omliggende plaatsen zoals Naaldwijk, Hoek van Holland en Kwintsheul hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Monster over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Monster."

Leerlingen uit Monster spreken vol lof over hun instructeur! Hij is daarom met recht één van de meest geliefde instructeurs van iQdrive. Sophia uit Monster: "Afgelopen zomer heb ik met vrienden een roadtrip gemaakt door Spanje. Twee dagen voor vertrek had ik eindelijk mijn papiertje. Dat was nooit gelukt zonder de spoedcursus van iQdrive."

Veilig op weg in Monster dankzij iQdrive

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • De rij-intructeurs van iQdrive zijn de beste in hun vak! Ze zijn niet alleen bezig om jou wat te leren, maar spijkeren ook voortdurend hun eigen kennis bij!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Monster en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles