iQdrive Monster

iQdrive | Rijschool Monster

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? In Monster is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 10 jongeren hun rijbewijs! Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Monster heeft?

Wie gaat lessen bij iQdrive in Monster, krijgt een eigen instructeur. Hij werkt niet alleen in Monster, maar rijdt ook in 's-Gravenzande, Poeldijk en zelfs in Mariëndijk. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Monster meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Naaldwijk, Hoek van Holland en Kwintsheul.

Onze rijinstructeur in Monster over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Monster als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Onze iQdrive-instructeur in Monster is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Tom uit Monster: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in Monster? Dan word je thuis opgehaald.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Nergens in Monster betaal je minder voor een rijles.
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles