Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Mijnsheerenland

Home > Rijschool locaties > Rijschool Mijnsheerenland

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Mijnsheerenland!

Vorig jaar slaagden 30 leerlingen in Mijnsheerenland in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Mijnsheerenland verzorgt. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Mijnsheerenland, dus ook in plaatsen als Heinenoord, Goidschalxoord of Reedijk. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als HeinenoordOud-Beijerland en Barendrecht. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Mijnsheerenland over iQdrive: “In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen.”

Oud-leerlingen in Mijnsheerenland hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Olde uit Mijnsheerenland: “Mijn instructeur van iQdrive wist alles op zo’n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!”

Alle pluspunten opgesomd:

 • Ga voor een gratis proefles!
 • Je wordt thuis opgehaald in Mijnsheerenland!
 • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Neem contact op met één van onze instructeurs. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles