iQdrive Mijnsheerenland

iQdrive | Rijschool Mijnsheerenland

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? iQdrive is actief in Mijnsheerenland.

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 30 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Mijnsheerenland. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

iQdrive Mijnsheerenland selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Heinenoord, Goidschalxoord of Reedijk? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals Heinenoord, Oud-Beijerland en Barendrecht hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Mijnsheerenland over iQdrive: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Oud-leerlingen zijn positief over iQdrive en ook over onze rijinstructeur in Mijnsheerenland. No uit Mijnsheerenland: “Op zaterdag speel ik met mijn tweelingbroer korfbalwedstrijden. Daar moeten we regelmatig een flink eind voor rijden. Tot voor kort waren we afhankelijk van onze ouders om te rijden. Maar nu we allebei ons rijbewijs hebben gehaald bij iQdrive kunnen we zelf rijden. O ja, ik wil nog wel even genoemd hebben dat ik vier dagen eerder geslaagd ben dan mijn tweelingbroer!”

6 keiharde feiten:

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Onze rijinstructeur uit Mijnsheerenland haalt je bij iedere les op.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Het laagste uurtarief van Mijnsheerenland!
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles