iQdrive Mijnsheerenland

iQdrive | Rijschool Mijnsheerenland

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Bij iQdrive Mijnsheerenland! haal jij binnen no time je papiertje!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 30 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Mijnsheerenland. 2018 was net als andere jaren een succesvol jaar voor iQdrive. Met een een aanzienlijk slagingspercentage in Mijnsheerenland van 70 procent!

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Mijnsheerenland. Hij rijdt in een straal van 10 km om Mijnsheerenland, dus ook in plaatsen als Heinenoord, Goidschalxoord of Reedijk. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Heinenoord, Oud-Beijerland en Barendrecht.

Onze rijinstructeur in Mijnsheerenland over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Mijnsheerenland als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Djurre uit Mijnsheerenland: "Ik heb weinig geduld. Gelukkig had mijn instructeur alle geduld van de wereld met mij. Hij vertelde mij dat het niet erg is om fouten te maken, waardoor ik veel relaxter ging rijden!"

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Je wordt thuis opgehaald in Mijnsheerenland!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Prima slagingspercentage in Mijnsheerenland dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben jij onze volgende leerling? Stuur ons jouw gegevens. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles