Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Mijdrecht

Home > Rijschool locaties > Rijschool Mijdrecht

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Start dan vliegensvlug bij iQdrive Mijdrecht!!

In 2018 ontvingen 30 jongens en meiden hun roze pasje in Mijdrecht. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Mijdrecht. Niet alleen inwoners uit Mijdrecht, maar ook mensen uit Waverveen, Wilnis of Amstelhoek haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive rijdt door heel het land, ook in LoenerslootAalsmeer of Amstelveen.

Onze rijinstructeur in Mijdrecht over iQdrive: “Jongeren helpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje is waar mijn hart ligt. Ik vind het prachtig om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn. Met veel plezier help ik ze bij het leren beheersen van de auto en het veilig navigeren over de weg. Elke keer als dat lukt, ben ik trots op de leerling én op mezelf.”

Oud-leerlingen in Mijdrecht hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Wilhelmina uit Mijdrecht: “Ik heb best veel last van faalangst. Soms overzie ik de situatie niet. Mijn instructeur heeft mij uitstekend geholpen en gaf me tips om mijn angsten te overwinnen. Ik slaagde in slechts

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Een gratis proefles in Mijdrecht van circa één uur.
 • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Mijdrecht.
 • Begin deze week nog met rijlessen.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles