iQdrive Mijdrecht

iQdrive | Rijschool Mijdrecht

Wil jij graag jouw brommercertificaat verruilen voor een autorijbewijs? iQdrive is actief in Mijdrecht.

Er gingen ruim 30 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Mijdrecht. Het hoogste slagingspercentage van Mijdrecht ging in 2018 naar iQdrive!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Mijdrecht. Hij rijdt overigens niet alleen in Mijdrecht, maar ook in Waverveen, Wilnis en Amstelhoek. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Loenersloot, Aalsmeer en Amstelveen.

Onze rijinstructeur in Mijdrecht over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Mijdrecht kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Mijdrecht zijn velen te spreken. Leendert uit Mijdrecht: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Mijdrecht voor jou reserveren? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles