Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Middelburg

Home > Rijschool locaties > Rijschool Middelburg

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Start vandaag nog bij iQdrive Middelburg!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 90 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Middelburg en omstreken.

De rijlessen in Middelburg worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Middelburg ook in Brigdamme, Nieuw-Abeele en Groot-Abeele. Oost-SouburgVlissingen en Veere zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Middelburg over iQdrive: “Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Middelburg zit zelfs op een 9,3! Stursberg uit Middelburg: “Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Middelburg.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Ben jij onze volgende leerling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles