iQdrive | Rijschool Middelburg

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Middelburg.

Wist je dat iQdrive jaarlijks 9 laat afrijden én slagen in Middelburg. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur rijdt in Middelburg. Niet alleen inwoners uit Middelburg, maar ook mensen uit Brigdamme, Nieuw-Abeele of Groot-Abeele haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. In Oost-Souburg, Vlissingen en Veere rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Middelburg over iQdrive: "Ben je al zenuwachtig voor je eerste les? Dat is helemaal niet gek! Ik en mijn collega's weten je meteen op je gemak te stellen."

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Middelburg zit zelfs op een 9,3! Rens uit Middelburg: “Het leukste aan mijn rijlessen vond ik dat ik stroopwafels kreeg als ik een nieuwe vaardigheid onder de knie had. Zoiets simpels motiveerde mij enorm om keihard mijn best te doen. Ik denk dat het mede door de stroopwafels is dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive.”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles