iQdrive | Rijschool Middelburg

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er deze week nog achter! Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Middelburg!

In Middelburg hebben we in 2018 ongeveer 90 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. iQdrive is snel gegroeid in Middelburg, mede dankzij het hoge slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Middelburg tegen een scherp tarief. Ook wanneer je in Brigdamme, Nieuw-Abeele of Groot-Abeele woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Middelburg met andere instructeurs in plaatsen als Oost-Souburg, Vlissingen en Veere.

Onze rijinstructeur in Middelburg over iQdrive: “Of ik het niet zat wordt, dagelijks in de auto zitten? Nee, het is juist super leuk! Jij bent anders dan de volgende leerling en dat maakt het heel leuk. Geen enkele rit is hetzelfde.”

Oud-leerlingen verspreiden in Middelburg en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Roan uit Middelburg: "Ik belde iQdrive op, omdat ik binnen een week wilde slagen. Dit bleek - op zo'n korte termijn - niet mogelijk, omdat er ook een CBR-examen aangevraagd moest worden. Uiteindelijk twee weken later begonnen, maar wel in vijf dagen geslaagd. In totaal reed ik zes uur per dag en dat vijf dagen lang. Ik slaagde in één keer, maar was dat weekend wel helemaal versleten. Toch raad ik het iedereen aan om het zo te doen!"

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Middelburg te kiezen!

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Middelburg? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles