Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Meppel

Home > Rijschool locaties > Rijschool Meppel

Wil jij straks in je eigen auto van Meppel naar Steenwijk of Slingenberg cruisen? Sla je slag bij iQdrive in Meppel, waar je deze week nog kunt beginnen!

We hielpen in Meppel in 2018 ruim 90 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Meppel verzorgt. Ook wanneer je in Slingenberg, Lankhorst of Kraloo woont, komt hij je thuis ophalen. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als SteenwijkBlokzijl en Dwingeloo.

Onze rijinstructeur in Meppel over iQdrive: “Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Meppel.”

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? van Voorthuizen uit Meppel: “Je rijbewijs hebben is ultieme vrijheid! Ik ben nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer en mijn ouders!”

De kwaliteit van iQdrive in Meppel

 • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
 • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.

Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Meppel voor jou reserveren? Laat je gegevens achter. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles