Rijschool Meppel | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Meppel. In Meppel is rijschool iQdrive uiteraard van de partij!

Ieder jaar slagen ongeveer 90 leerlingen in Meppel. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Meppel. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Onze rijinstructeur in Meppel heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Overigens lest hij naast Meppel ook in naburige plaatsen als Slingenberg, Lankhorst en Kraloo. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Steenwijk, Blokzijl en Dwingeloo.

Onze rijinstructeur in Meppel over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Meppel die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Fem uit Meppel: "Naast mijn baan van 40 uur en voetbal in het weekend was er voor mij eigenlijk geen tijd voor rijlessen. Mijn instructeur van iQdrive maakte speciaal voor mij 's avonds tijd vrij, kanjer!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Je wordt thuis opgehaald in Meppel!
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles