iQdrive | Rijschool Meppel

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Stap achter het stuur bij iQdrive in Meppel!

Onze instructeurs hebben in 2018 90 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Meppel te bemachtigen. Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Onze instructeur rijdt in Meppel. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Meppel, dus ook in plaatsen als Slingenberg, Lankhorst of Kraloo. Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Steenwijk, Blokzijl of Dwingeloo.

Onze rijinstructeur in Meppel over iQdrive: “Wil je ‘s avonds lessen of juist overdag in Meppel? Door de weeks of juist in het weekend? Alles is mogelijk bij iQdrive in Meppel. Vul gewoon het formuliertje in voor een proefles. Dan kunnen we eens kennismaken met elkaar. Ik heb er zin in!”

Oud-leerlingen in Meppel hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Elize uit Meppel: “Ik schoof mijn rijbewijs maar voor me uit, omdat ik bang was om in de lesauto te stappen. Ik heb geen moment spijt dat ik me op een dapper moment toch heb aangemeld bij iQdrive! Het viel reuze mee en de instructeur stelde me zo op mijn gemak dat ik nu met alle plezier achter het stuur stap.”

6 keiharde feiten:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • De laagste prijs per rijles in Meppel.
  • Start direct met lessen in Meppel. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Meppel en omgeving? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles