Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Medemblik

Home > Rijschool locaties > Rijschool Medemblik

Kan je niet wachten om te beginnen met scheuren? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Medemblik!!

In 2018 kregen maar liefst 100 jongvolwassenen hun rijbewijs in Medemblik. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Medemblik? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Niet alleen inwoners uit Medemblik, maar ook mensen uit Wervershoof, Opperdoes of Het Westeinde haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive rijdt door heel het land, ook in ZwaagBovenkarspel of Hoorn.

Onze rijinstructeur in Medemblik over iQdrive: “In de laatste paar maanden heb ik tientallen leerlingen geholpen om het rijbewijs te behalen. Door te kijken wat een leerling nodig heeft en waardoor hij of zij gemotiveerd wordt, haal ik elke dag het beste uit mezelf. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat mijn leerlingen met veel plezier terug kijken op de rijlessen die ze bij mij volgden.”

Oud-leerlingen in Medemblik hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Fangmann uit Medemblik: “Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

 • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
 • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Wil jij lessen in Medemblik en omgeving? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We prikken dan samen met jou een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles