iQdrive Medemblik

Rijles Medemblik | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Medemblik. Kies voor iQdrive in Medemblik, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Ieder jaar slagen ongeveer 100 leerlingen in Medemblik. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Medemblik. Niet alleen inwoners uit Medemblik, maar ook mensen uit Wervershoof, Opperdoes of Het Westeinde haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Zwaag, Bovenkarspel en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Medemblik over iQdrive: “De laatste jaren werk ik als rij-instructeur bij iQdrive. Dit doe ik met ontzettend veel plezier. Doordat ons slagingspercentage zo hoog is, heb ik regelmatig nieuwe leerlingen in de auto zitten. Misschien ben jij wel mijn volgende leerling. Ik ga er dan alles aan doen om jou zo snel mogelijk te laten slagen!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Medemblik die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Faye uit Medemblik: "Bij iQdrive zijn geen wachttijden, waardoor ik direct aan de slag kon. Ideaal!"

6 keiharde feiten:

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in Medemblik? Dan word je thuis opgehaald.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles