iQdrive Medemblik

iQdrive | Rijschool Medemblik

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Medemblik!!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 10 laat afrijden én slagen in Medemblik. In 2018 had iQdrive een hoog slagingspercentage in Medemblik.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Medemblik zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Medemblik ook in Wervershoof, Opperdoes en Het Westeinde. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Medemblik met andere instructeurs in plaatsen als Zwaag, Bovenkarspel en Hoorn.

Onze rijinstructeur in Medemblik over iQdrive: “Sommige leerlingen vinden het fijn om meerdere keren per week te lessen. Andere lessen liever eenmaal per week. Wanneer je meerdere lessen in de week neemt kun je in een kortere periode je rijbewijs al behalen. In overleg met mij kunnen we bekijken hoeveel lessen je per week of maand wilt nemen. Hoe sneller de lessen op elkaar volgen, hoe beter je het autorijden onder de knie krijgt.”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Medemblik die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Mark uit Medemblik: "Mijn broertje studeert in Utrecht en die breng ik zondagavond naar zijn kamer. Het is zo fijn om een rijbewijs te hebben. Nu leen ik nog de auto van mijn vader, maar ik hoop volgend jaar een eigen auto te kopen."

Nog steeds niet overtuigd?

  • Een gratis proefles in Medemblik van circa één uur.
  • Wij halen je thuis in Medemblik op (en brengen je thuis).
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Medemblik voor jou reserveren? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles