Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Makkum

Home > Rijschool locaties > Rijschool Makkum

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Makkum. Kies dan voor de beste rijschool van Makkum: iQdrive Makkum!

We zijn er trots op dat we in 2018 ruim 90 leerlingen konden feliciteren met het behalen van hun rijbewijs in Makkum. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Makkum.

Onze rijinstructeur helpt studenten in Makkum zo snel mogelijk aan een roze pasje. Hij rijdt overigens ook in Grote Wiske, Wommels en Tzum. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in HarlingenSneek en Franeker.

Onze rijinstructeur in Makkum over iQdrive: “Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis.”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Makkum dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Siewerd uit Makkum: “Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen.”

Ga jij voor goud?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Wij halen je thuis in Makkum op (en brengen je thuis).
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
 • Rij in de nieuwst auto’s met de laatste snufjes.
 • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!

Ben je geïnteresseerd om te starten? Neem contact op met één van onze instructeurs. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles