iQdrive Makkum

Rijschool Makkum | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Makkum. Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Makkum.

iQdrive overhandigde In 2018 aan 90 jongeren hun rijbewijs in Makkum. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Makkum.

De rij-instructeur in Makkum stoomt jou in een mum van tijd klaar. Naast Makkum rijdt hij ook in Grote Wiske, Wommels en zelfs in Tzum. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Harlingen, Sneek of Franeker.

Onze rijinstructeur in Makkum over iQdrive: "In de vijf jaar die ik bij iQdrive werk, heb ik al honderden leerlingen zien slagen. Iedere keer geeft het een kick wanneer een leerling met een grote glimlach terugkomt van zijn of haar praktijkexamen."

Geslaagden van iQdrive beoordelen de rijschool met een 9,1! Ben je al overtuigd? Am uit Makkum: "Mijn ouders hebben de rijopleiding voor mij uitgekozen. Zij zochten op internet en kwamen overal iQdrive tegen. Na één telefoontje verbond de klantenservice mij door met een instructeur, waarna ik een afspraak voor de proefles maakte. Inmiddels ben ik vier maanden in het bezit van een rijbewijs, en nog steeds helemaal gelukkig!"

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Start direct met lessen in Makkum. Je hoeft niet te wachten.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij de volgende Max Verstappen? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles