Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Maastricht

Home > Rijschool locaties > Rijschool Maastricht

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Kies voor iQdrive in Maastricht, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Wist je dat in 2018 maar liefst 60 leerlingen slaagden in Maastricht en omliggende dorpen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Maastricht? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Maastricht ook in Berg, Borgharen en Sint Antoniusbank. In ElslooGulpen en Heerlen rijden collega’s.

Onze rijinstructeur in Maastricht over iQdrive: “Als één van de weinige rijscholen biedt iQdrive gratis herexamen(s) aan. Dit zorgt ervoor dat er minder druk is om je CBR-examen te halen, omdat je weet dat het geen 250 euro kost om opnieuw op te gaan. Het resultaat: meer kandidaten slagen in één keer.”

Oud-leerlingen verspreiden in Maastricht en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Sluijter uit Maastricht: “Mijn instructeur heeft mij geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Vlak voordat ik examen moest doen, hebben we nog een rondje gereden. Tijdens het afrijden, reden we een groot deel van de route die ik kort daarvoor nog had gedaan. Echt super, want daar kende ik nog precies de verkeerssituatie.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
 • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
 • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
 • Prima slagingspercentage in Maastricht dankzij unieke lesmethode.
 • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!

Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Maastricht en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles