Rijschool Maastricht | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Maastricht. In Maastricht is iQdrive natuurlijk van de partij!

Ieder jaar behalen 60 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Maastricht verzorgt. Onze rij-instructeur komt overal: Maastricht, Berg, Borgharen en Sint Antoniusbank. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Maastricht met andere instructeurs in plaatsen als Elsloo, Gulpen en Heerlen.

Onze rijinstructeur in Maastricht over iQdrive: "Woon jij in Maastricht? De kans is groot dat je mij krijgt als rijinstructeur. Mijn schema is heel flexibel, dus leerlingen kunnen 's ochtends vroeg of 's avonds laat lessen en dat zeven dagen in de week. Ik beloof je dat ik je de mooiste (en moeilijkste) autowegen in de omgeving van Maastricht laat zien, zodat je helemaal voorbereid bent als je straks je rijbewijs in bezit hebt!"

We krijgen regelmatig bericht over onze instructeur van oud-leerlingen, omdat ze zo tevreden zijn over de gebruikte lesmethode! Aim uit Maastricht: "iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!"

iQdrive, omdat jij het beste verdient!

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Maastricht? Laat je gegevens achter. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles