Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Maassluis

Home > Rijschool locaties > Rijschool Maassluis

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio’s? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Maassluis!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

2018 hebben we met succes rijles gegeven aan 50 leerlingen die hun rijbewijs wisten te halen. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Maassluis 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Maassluis en omgeving.

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Maassluis verzorgt. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Maasland, Rozenburg en Maasdijk. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in BrielleSchipluiden en Vlaardingen.

Onze rijinstructeur in Maassluis over iQdrive: “Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo’n te gekke rijschool werk!”

iQdrive in Maassluis heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Baalman uit Maassluis: “iQdrive heeft mij geholpen om van mijn rijangst af te komen. De instructeur had bergen geduld en was de rust zelve. Heel erg fijn!”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

 • Een gratis proefles in Maassluis van circa één uur.
 • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Maassluis geen punt!
 • Soms zit het afrijden tegen… iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
 • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
 • Start direct met lessen in Maassluis. Je hoeft niet te wachten.
 • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma’s. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Laat wat van je horen! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles