iQdrive Maassluis

iQdrive | Rijschool Maassluis

Deze zomer een roadtrip maken met vrienden? iQdrive is actief in Maassluis.

50 mensen uit jouw regio haalden In 2018 hun rijbevoegdheid.7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Maassluis en omstreken.

Onze rijinstructeur in Maassluis heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Overigens lest hij naast Maassluis ook in naburige plaatsen als Maasland, Rozenburg en Maasdijk. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Brielle, Schipluiden en Vlaardingen.

Onze rijinstructeur in Maassluis over iQdrive: "Ik wil graag dat leerlingen zo snel mogelijk slagen, maar uiteraard niet te snel. Je hebt tijd nodig om te wennen aan de auto, aan de diverse omstandigheden op de weg et cetera. Daar neem ik graag de tijd voor, want daar lever ik de beste leerlingen mee af!"

Oud-leerlingen in Maassluis hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Jolie uit Maassluis: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Maassluis geen punt!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Het laagste uurtarief van Maassluis!
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Neem contact op met één van onze instructeurs. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles