iQdrive | Rijschool Maarssen

Wil jij binnen enkele maanden in je eigen auto naar school rijden? Start dan vliegensvlug bij iQdrive Maarssen!!

2018 was iQdrive goed voor 30 extra weggebruikers! Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Maarssen, krijgt een eigen instructeur. Onze rij-instructeur komt overal: Maarssen, Ockhuizen, Themaat en Vleuten. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Utrecht, Loenersloot en Bilthoven. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Maarssen over iQdrive: "Eén van de pluspunten van iQdrive is het feit dat kandidaten direct kunnen starten. Ook is het mogelijk om een spoedopleiding te volgen. Je haalt dan binnen een week het roze pasje. Wel is het dan belangrijk dat je een hele week vrij hebt, omdat er veel gelest wordt."

Leerlingen van iQdrive in Maarssen raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Timo uit Maarssen: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Wil je dat een rijinstructeur van iQdrive jou helpt om je rijbewijs te halen in Maarssen? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles