Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Lopik

Home > Rijschool locaties > Rijschool Lopik

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Lopik!

We zijn blij met het feit dat in 2018 maar liefst 40 leerlingen in één keer slaagden voor hun rijbewijs in Lopik. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De rijlessen in Lopik worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Lopik ook in Jaarsveld, Ameide en Sluis. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als IJsselsteinSchoonhoven en Nieuwegein.

Onze rijinstructeur in Lopik over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Lopik. Veluwenkamp uit Lopik: “Mijn instructeur ging met mij mee naar het gemeentehuis om mijn rijbewijs aan te vragen! Hij was net zo blij als ik, geweldig!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

 • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
 • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
 • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Lopik en omgeving? Stuur ons jouw gegevens. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles