iQdrive Lopik

iQdrive | Rijschool Lopik

Ben jij een echt racemonster? Of ben je nu al misselijk van de zenuwen? Bij iQdrive is er plek voor ieder type leerling. Maak een rijdende start bij iQdrive Lopik!

Wist je dat iQdrive jaarlijks 4 laat afrijden én slagen in Lopik. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Lopik? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Niet alleen inwoners uit Lopik, maar ook mensen uit Jaarsveld, Ameide of Sluis haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. Wil je rijlessen volgen in IJsselstein, Schoonhoven of Nieuwegein, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Lopik over iQdrive: "Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Lopik. Wessel uit Lopik: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles