iQdrive Lopik

iQdrive | Rijschool Lopik

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Kies voor iQdrive in Lopik, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 40 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Dankzij de jarenlange ervaring van de instructeurs kan iQdrive met trots vertellen dat het een slagingspercentage heeft van 70%. Dit betekent dat 7 op de 10 leerlingen in één keer slaagt!

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Lopik. Hij rijdt in een straal van 10 km om Lopik, dus ook in plaatsen als Jaarsveld, Ameide of Sluis. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in IJsselstein, Schoonhoven en Nieuwegein.

Onze rijinstructeur in Lopik over iQdrive: "Ik ben altijd vrolijk. Dat kan niet anders met zo'n topbaan! In de auto moet jij je op je gemak voelen, dat staat voor mij centraal. Zo mag je van mij best naar jouw favoriete radiostation luisteren."

Oud-leerlingen verspreiden in Lopik en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Pien uit Lopik: "Voor de tijd had ik verwacht dat ik veel moeite zou hebben met de praktijk, maar uiteindelijk bleek de theorie veel lastiger. Mijn instructeur hielp mij daarom niet alleen met praktijk, maar stelde ook een gezamenlijke theoriecursus voor. Na twee keer zakken voor mijn theorie-examen, slaagde ik daarna cum laude met slechts één vraag fout."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Het laagste uurtarief van Lopik!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles