Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Loenersloot

Home > Rijschool locaties > Rijschool Loenersloot

Bye bye openbaar vervoer! Rijbewijs, here I come! Start dan vliegensvlug bij iQdrive Loenersloot!!

In 2018 ontvingen 60 jongens en meiden hun roze pasje in Loenersloot. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

De lessen in Loenersloot worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Baambrugge, Baambrugse Zuwe en Nederhorst den Berg. MijdrechtMaarssen en Muiden behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Loenersloot over iQdrive: “Ik vier ieder succes met de leerling en voel me blij en tevreden wanneer de leerling geslaagd is en met een blij gezicht naar buiten stapt uit het CBR-gebouw. Mag ik jouw succes ook meevieren? Stap dan bij me in, in Loenersloot en haal ook binnen een half jaar je rijbewijs! Het kan allemaal bij iQdrive.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Loenersloot. Kastelein uit Loenersloot: “In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! ”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

 • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
 • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
 • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Loenersloot en omgeving? Vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles