iQdrive Loenersloot

iQdrive | Rijschool Loenersloot

Droom jij over Formule1 wagens? Of coole cabrio's? Trap deze week nog af bij iQdrive Loenersloot!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Loenersloot in 2018 voor dat 60 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Loenersloot? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Baambrugge, Baambrugse Zuwe of Nederhorst den Berg? Dan komt hij je thuis ophalen! In omliggende plaatsen zoals Mijdrecht, Maarssen en Muiden hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Loenersloot over iQdrive: “Heb je nog niet zoveel geld om lessen te nemen? Wanneer je lest bij iQdrive in Loenersloot kun je zelfs in termijnen je lespakket afbetalen! Zo hoef je de kosten niet in één keer te betalen, maar kun je deze gemakkelijk spreiden over zo’n 72 maanden tijd. Dat betekent niet dat je nog langer hoeft te sparen, maar vandaag nog kan beginnen! Wil je meer weten? Plan een les bij mij in en ik vertel je er alles over.”

Oud-leerlingen verspreiden in Loenersloot en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Feline uit Baambrugge: "Ik kom niet uit Loenersloot, maar dat was voor instructeur geen enkel probleem. Ik ben tevreden over de manier van lessen. Van de 30 lessen die ik in totaal heb gehad, kwam mijn instructeur 29 keer op tijd. Hij had overigens een goede reden om die ene keer er niet te zijn: hij was toen geveld door de griep. Uiteraard liet hij dit via Whatsapp op tijd weten. Top!"

Ben jij de volgende coureur in spé?

  • Een vrijblijvend intakegesprek met onze instructeur.
  • Jij kiest waar de instructeur je ophaalt!
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Nergens in Loenersloot betaal je minder voor een rijles.
  • Prima slagingspercentage in Loenersloot dankzij unieke lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive kiezen voor een persoonlijke aanpak en weten ieder type leerling binnen mum van tijd klaar te stomen voor hun rijbevoegdheid!


Kunnen wij al een plekje in de agenda van de instructeur in Loenersloot voor jou reserveren? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles