iQdrive Loenersloot

iQdrive | Rijschool Loenersloot

Wil jij straks de Bob zijn als jij en je vrienden gaan stappen? Wacht niet langer en schrijf je in bij autorijschool iQdrive in Loenersloot!

We hielpen in Loenersloot in 2018 ruim 60 jonge bestuurders om het CBR praktijkexamen met goed gevolg af te leggen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

De kans is groot dat je een iQdrive-lesauto tegenkomt in Loenersloot, want wij hebben daar een eigen instructeur. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Baambrugge, Baambrugse Zuwe en Nederhorst den Berg. Mijdrecht, Maarssen en Muiden behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Loenersloot over iQdrive: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Onze instructeur in Loenersloot is één van de meest populaire instructeurs. Noor uit Loenersloot: "In 2018 ging ik op zomervakantie naar Italië, waar ik een leuke Duitse meid ontmoette. We hebben nu nog steeds een relatie. Ze woont net over de grens van Nederland, dus nu ik mijn rijbewijs heb gehaald bij iQdrive, kan ik haar gemakkelijk opzoeken. In een half jaar tijd dat ik mijn rijbewijs heb, heb ik al meer dan 13.000 kilometer afgelegd! "

Nog steeds niet overtuigd?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

294 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles