iQdrive Lochem

Rijschool Lochem | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Rijschool iQdrive helpt jou in Lochem veilig en snel op weg.

We helpen op jaarbasis maar liefst 20 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

iQdrive Lochem geeft rijles op maat met voor ieder type leerling wat wils! Hij is een echte duizendpoot, je vindt hem naast Lochem ook in Laren, Zwiep en Barchem. We hebben diverse instructeurs in plaatsen als Ruurlo, Holten en Zutphen. Zij geven graag rijles aan jou!

Onze rijinstructeur in Lochem over iQdrive: "Wist je dat 98,7%, dat zijn ze bijna allemaal, van onze leerlingen iQdrive aanbeveelt?! Ik ben zo trots als een pauw dat ik voor zo'n te gekke rijschool werk!"

iQdrive in Lochem is één van de meest populaire rijscholen uit de regio. Jip uit Lochem: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in Lochem? Dan word je thuis opgehaald.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Een medewerker van iQdrive neemt contact met je op om de proefrijles in te plannen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles