iQdrive Lochem

Rijschool Lochem | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Kies voor iQdrive in Lochem, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

Lochem en omstreken heeft er in 2018 zo'n 20 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. 7 op de 10 leerlingen van iQdrive slaagt in één keer. Hiermee hebben wij een hoger slagingspercentage dan veel andere rijscholen in Lochem en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Lochem. Niet alleen inwoners uit Lochem, maar ook mensen uit Laren, Zwiep of Barchem haalt hij graag op in zijn blauwwitte lesauto. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Lochem met andere instructeurs in plaatsen als Ruurlo, Holten en Zutphen.

Onze rijinstructeur in Lochem over iQdrive: "Als ik je één tip mag meegeven: kies voor een instructeur waar jij je op je gemak voelt. Je zult immers vele uren met hem of haar doorbrengen. Met een leuke instructeur slaag je veel sneller."

Oud-leerlingen verspreiden in Lochem en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Thom uit Lochem: "Ik ben iQdrive dankbaar voor dat extra beetje energie dat ze in mij hebben gestoken. Dat is alles behalve vanzelfsprekend!"

De kwaliteit van iQdrive in Lochem

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Thuis ophalen en op school weer afzetten (of andersom)? In Lochem geen punt!
  • Niet in één keer geslaagd? Wij betalen je herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Prima slagingspercentage in Lochem dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles