Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Lienden

Home > Rijschool locaties > Rijschool Lienden

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Start vandaag nog bij iQdrive Lienden!

Wist je dat in 2018 maar liefst 80 leerlingen slaagden in Lienden en omliggende dorpen. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Lienden.

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Lienden tegen een scherp tarief. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Lienden, dus ook in plaatsen als Ingen, Kesteren of . Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in RhenenKesteren en Beneden-Leeuwen.

Onze rijinstructeur in Lienden over iQdrive: “De gemiddelde leerling slaagt binnen 30 lessen. Ik probeer je zoveel mogelijk op de echte situatie voor te bereiden. Zo moet je op het eind bijvoorbeeld zonder navigatie van A naar B rijden. Dat gaat helemaal goedkomen!”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Lienden. Bolle uit Lienden: “Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

 • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
 • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
 • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
 • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
 • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles