iQdrive Lichtenvoorde

iQdrive | Rijschool Lichtenvoorde

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Maak een rijdende start bij iQdrive Lichtenvoorde!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 20 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Lichtenvoorde. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Lichtenvoorde. Hij rijdt overigens ook in Lievelde, Harreveld en Zieuwent. Nog verder van huis? Rijschool iQdrive heeft rijinstructeurs in nabije dorpen en steden als Aalten, Groenlo en Varsseveld.

Onze rijinstructeur in Lichtenvoorde over iQdrive: “Flexibele werktijden, maar wel aandacht voor een goede prestatie. Dat is wat mij, maar ook iQdrive kenmerkt. Ik streef ernaar om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten behalen! De ene leerling heeft hier iets meer tijd en rust voor nodig dan de andere leerling.”

Leerlingen spreken vol lof over de lesmethode van de instructeur. Dewi uit Lichtenvoorde: "Als je mij vraagt of ik weet hoe ik ruitenwisservloeistof moet bijvullen? Dat zou ik echt niet weten. Maar... rijden kan ik wel, met dank aan mijn instructeur. In totaal 28 lessen afgenomen en in één keer geslaagd: helemaal blij."

Ga jij voor goud?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Nergens in Lichtenvoorde betaal je minder voor een rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Ben jij de volgende Max Verstappen? Vul het formulier in. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles