iQdrive Lichtenvoorde

Rijschool Lichtenvoorde | iQdrive

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Bij iQdrive in Lichtenvoorde ben je aan het juiste adres.

Lichtenvoorde en omstreken heeft er in 2018 zo'n 20 nieuwe bestuurders bijgekregen op de weg dankzij de uitstekende rijlessen van iQdrive. Meer dan 70% van onze studenten slaagt in één keer. Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde van 52,5%.

Onze rijinstructeur in Lichtenvoorde heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Ook wanneer je in Lievelde, Harreveld of Zieuwent woont, komt hij je thuis ophalen. Wil je rijlessen volgen in Aalten, Groenlo of Varsseveld, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Lichtenvoorde over iQdrive: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

De instructeurs van iQdrive zijn graag geziene gasten in Lichtenvoorde. Thijs uit Lichtenvoorde: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

6 keiharde feiten:

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Nergens in Lichtenvoorde betaal je minder voor een rijles.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles