Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool Lemmer

Home > Rijschool locaties > Rijschool Lemmer

Wil je binnenkort zelf naar school rijden? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Lemmer: rijschool iQdrive.

In 2018 hielp iQdrive circa 50 leerlingen op weg in Lemmer. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Lemmer. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Rutten, Tjerkgaast of Sleat? Dan komt hij je thuis ophalen! iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in JoureEmmeloord en Wolvega.

Onze rijinstructeur in Lemmer over iQdrive: “Het leukst aan mijn werk als rij-instructeur vind ik de vrijheid. Ik probeer mooie wegen op te zoeken in en rondom Lemmer, zodat rijden ook leuk is om te doen. Echt, Lemmer is nog veel mooier dan je denkt!”

Leerlingen van iQdrive in Lemmer raden de rijschool stuk voor stuk aan bij hun leeftijdsgenoten. Popkema uit Lemmer: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

 • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
 • Onze rijinstructeur uit Lemmer haalt je bij iedere les op.
 • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
 • De laagste prijs per rijles in Lemmer.
 • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
 • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.

Sta jij al te popelen om van start te gaan? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles