iQdrive Lemmer

iQdrive | Rijschool Lemmer

Ben jij op zoek naar een goedkope en betrouwbare autorijschool bij jou in de buurt? Kies voor iQdrive in Lemmer, waar je ook een spoedopleiding van vijf, acht, elf of veertien dagen kunt volgen.

Ieder jaar slagen ongeveer 50 leerlingen in Lemmer. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

De rij-instructeur in Lemmer stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Rutten, Tjerkgaast en Sleat. Op zoek naar een instructeur in Joure, Emmeloord of Wolvega? Ook hier rijdt iQdrive.

Onze rijinstructeur in Lemmer over iQdrive: "Wat ik zo mooi vind aan het beroep van rij-instructeur is dat ik veel in contact kom met jonge mensen. Iedereen is anders en dat zorgt voor afwisselende gesprekken. Voor mij geen saaie kantoorbaan, ik ga graag de weg op met mijn iQdrive-auto. Ik hoop dit vak nog vele jaren uit te mogen oefenen."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Julius uit Lemmer: “In [jaar] werd ik 18 jaar! Op mijn verjaardag had mijn moeder als verrassing een proefrijles gepland. Opeens stond een instructeur van iQdrive voor de deur. Ik heb hele leuke lessen gevolgd en slaagde snel voor mijn praktijkexamen. Een aanrader!”

Laat je verrassen door onze uitstekende rijlessen

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles