iQdrive | Rijschool Lelystad

Schakelen, remmen, gas geven, sturen, invoegen en inparkeren: wil jij al deze vaardigheden beheersen? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Lelystad!

Onze instructeurs hebben in 2018 80 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Lelystad te bemachtigen. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Lelystad en omstreken.

Lelystad is het werkgebied van onze instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten. In Zeewolde, Biddinghuizen en Dronten rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Lelystad over iQdrive: "De dag dat ik mijn rijbewijs haalde, staat me nog helder voor de geest. Dat is toch één van de mooiste momenten uit je leven. Als instructeur bij iQdrive maak ik dit moment elke keer opnieuw mee, maar dan voor mijn leerlingen. Elke keer dat een leerling slaagt, geeft dat een heerlijk gevoel."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Lelystad dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Quinten uit Lelystad: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Durf jij te kiezen voor een kampioen?

  • Gratis proefles t.w.v. €€39 (100% vrijblijvend)!
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Betaal niet teveel: slechts €€39,50 per rijles.
  • Hoog slagingspercentage in Lelystad.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Wil jij lessen in Lelystad en omgeving? Klik razendsnel op ons proeflesformulier! We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles